Blog

Ampliació del contingut de l’Assistent Virtual de l’IVA de l’Agència Tributària

Ampliació del contingut de l’Assistent Virtual de l’IVA de l’Agència Tributària

Es tracta d’un assistent cognitiu el qual interactua amb els usuaris i, de manera senzilla i en qualsevol moment, els ofereix ajuda en qüestions relacionades amb la presentació de l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA)

L’Agència Tributària ha informat recentment sobre el procés d’ampliació de contingut al qual han sotmès al seu Assistent Virtual de l’IVA, disponible a través de la seva pàgina web. Es tracta, cal recordar, d’una eina molt útil inclosa en el portal, la qual ajuda als usuaris a resoldre els principals dubtes relacionats amb la presentació de l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA).

Concretament, l’ampliació de continguts està encaminada a aclarir qüestions relacionades amb la modificació de la base imposable deguda a descomptes, devolucions, resolució d’operacions, impagaments o errors i rectificació de deduccions. Pel que fa a les preguntes que fan referència a la realització d’aquestes rectificacions, l’Assistent facilita un enllaç a una calculadora el qual indicarà a més el model 303 al qual cal aplicar l’ajustament. Si l’usuari troba útil la conversa mantinguda amb l’AV, podrà també imprimir-la o guardar-la en format PDF.

Gràcies a la seva capacitat per conversar, l’Assistent interactua de manera senzilla amb els usuaris, fet que redueix el temps de resolució de dubtes i millora la productivitat i eficàcia tant de les empreses com de l’Agència Tributària. Cal apuntar que es tracta d’una eina que va actualitzant-se periòdicament per part d’Hisenda, tenint-se en compte la opinió dels usuaris.

Complir amb les obligacions fiscals atenent a la canviant normativa pot esdevenir una tasca complexa i àrdua per a molts professionals, d’aquí la voluntat de l’Agència Tributària de facilitar el procés. Si vols tenir una tranquil·litat fiscal total, amb totes les garanties i sense maldecaps, pots confiar les teves obligacions fiscals en els nostres professionals del departament Fiscal; t’assessorarem i gestionarem els teus tràmits de forma professional perquè no tinguis que preocupar-te per res.

Busques una gestoria? Estem a Terrassa i ens avala la nostra àmplia trajectòria en el sector i la nostra professionalització. Contacta amb el nostre despatx!

Via i més informació | Agència Tributària

Deixar un comentari