Blog

Avantatges de comptar amb l’assessorament integral de Palau i Associats

Avantatges de comptar amb l’assessorament integral de Palau i Associats

El dia a dia d’una empresa comporta molta feina: estar pendent dels clients, de la producció, de les factures, del personal… L’empresari ha d’estar al tant de tot allò que passa a la seva empresa i assegurar-se què la maquinària mai s’atura, de que tot funciona correctament, per assegurar alhora el obtenir beneficis.

Estar ocupat, però, no hauria de ser sinònim de estar preocupat. Per això cada cop més empreses decideixen dipositar la seva confiança en els serveis d’una gestoria, per així externalitzar qüestions relacionades amb l’activitat diària, delegar responsabilitats i comptar amb la seguretat de que tot està en ordre. Parlem de reducció de costos, d’un augment de la eficiència i de comptar amb l’assessorament d’un equip especialitzat, entre altres avantatges.

Delegar les tasques en una assessoria fa que podem dedicar-nos de forma plena a l’activitat econòmica de l’empresa per així poder treure el major rendiment possible. Ens assegurem de no perdre el temps amb feines que requereixen molta atenció i en no cometre errors propiciats fruit del desconeixement.

Gestions administratives, assessoria laboral, assessorament jurídic, assessorament financer, compliment de les obligacions fiscals… El nostre equip destaca per oferir un assessorament integral per garantir la tranquil·litat de l’empresari (i també dels particulars). Quins serveis oferim?

  • Assessorament comptable: les millors solucions per obtenir el major rendiment als resultats comptables d’una empresa. Inclou planificació comptable, desenvolupament de plans sectorials, definició de política de cobrament y pagament d’una empresa, llibre de registre d’Iva, elaboració de memòries i balanços comptables, gestió de la tresoreria…
  • Assessorament fiscal: la tranquil·litat en matèria fiscal està garantida en comptar amb l’equip d’especialistes en aquesta matèria de Palau i Associats. Informació sobre canvis tributaris, elaboració i presentació d’impostos (patrimoni, societats, IRPF, IVA, immobles urbans…) i assessorament específic en gestió fiscal internacional o per a treballadors autònoms.
  • Assessorament jurídic: posem a la teva disposició un equip d’advocats experts en qüestions laborals, fiscals i comptables perquè solucionin qualsevol situació que pugui afectar a persones i/o empreses. Àmbit mercantil, laboral, concursal, civil…
  • Assessorament laboral: treballem conjuntament amb Palau Solsona per oferir serveis especialitzats en aquest àmbit. Garantim una gestió eficient i òptima dels teus recursos laborals: contractacions, subvencions, deduccions, convenis col·lectius, legislació laboral vigent, gestió d’inscripció d’empreses en la Seguretat Social, contractes laborals, altes i baixes en la Seguretat Social…

Consulta la resta de serveis que podem oferir-te a través de la nostra pàgina web. I si tens dubtes, contacta amb el nostre despatx sense compromís, estarem encantats d’ajudar-te.

Deixar un comentari