Blog

Declaració informativa anual sobre béns i drets situats a l’estranger

Declaració informativa anual sobre béns i drets situats a l’estranger

El Model 720 corresponent a l’exercici 2019 s’ha de presentar abans del 31 de març

El pròxim 31 de març finalitza el termini per la presentació del Model 720, també conegut com la declaració anual informativa sobre béns i drets situats a fora d’Espanya.

Es tracta d’un model composat per 3 blocs: immobles, comptes bancaris i valors i es té obligació de presentar-lo si algun d’aquests 3 blocs ha superat la quantitat de 50.000€ durant l’Exercici 2019.

Si l’any passat ja vas presentar el Model 720 i no saps si enguany cal que el tornis a declarar, cal que sàpigues que es té l’obligació de tornar a presentar-lo si s’ha produït un augment de més de 20.000€ en el bloc declarat inicialment o si has realitzat una venda o cancel·lació d’algun producte declarat amb anterioritat.

Pel que fa a les sancions, la normativa estableix un règim d’infraccions i sancions amb multes relacionades amb aquestes obligacions d’informació, les quals poden arribar als 10.000€.

Si vols gaudir d’una tranquil·litat fiscal absoluta, confia aquest i altres tràmits en l’equip d’assessors fiscals i comptables de Palau i Associats. Pots trucar-nos al 93 780 65 76 o visitar-nos a Terrassa. Sense compromís!

Més informació sobre el Model 720: Circular informativa sobre el Model 720

Tags: , , , , , , ,

Deixar un comentari