Blog

Model 184 | Cal realitzar la declaració abans del 28/02/17

Model 184 | Cal realitzar la declaració abans del 28/02/17

El Model 184 és una declaració informativa anual la qual han de presentar les entitats en règim d’atribució de rendes, com poden ser les societats civils. Han de declarar-se els rendiments obtinguts per l’entitat durant l’any natural precedent, fent-ho a més indicant l’import que s’atribueix a cada membre d’aquesta, en proporció al seu percentatge de participació (cal indicar quina renda se li atribueix a cada soci, hereu, etc.).

No estan obligats a presentar aquesta declaració les entitats en atribució de rendes que no exerceixin activitats econòmiques o les rentes de les quals no excedeixin els 3.000 euros anuals. Es tracta d’un tràmit que cal gestionar abans del pròxim 28 de febrer.

Podeu consultar més informació sobre la declaració del Model 184 a l’apartat “Documents” del nostre web, a la darrera circular informativa publicada per Palau i Associats. De la mateixa manera, us recordem que el nostre departament d’assessorament fiscal estarà encantat d’atendre aquells dubtes relacionats amb aquest tràmit o amb altres assumptes fiscals similars. Consulta’ns sense compromís, pots contactar-nos a través d’aquest enllaç.

Als nostres clients, els hi sol·licitem que, si us plau, ens facin arribar la documentació necessària per realitzar aquesta declaració amb la màxima antelació possible, amb la finalitat de confeccionar-la amb temps i evitar els problemes que puguin presentar-se els últims dies.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Deixar un comentari