Blog

Novetats en algunes declaracions informatives tributàries

Novetats en algunes declaracions informatives tributàries

Canvis en els models 347, 171, 184 i 345 i nou model 190

L’ordre HFP/1106/2017, publicada al BOE el passat 18 de noviembre de 2017, modifica el model 190 de declaració del resum anual de retencions i ingressos a compte de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques sobre rendiments del treball i d’activitats econòmiques, premis i determinats guanys patrimonials i imputacions de renda.

D’altra banda, s’avança al mes de gener el termini de presentació dels models 171, 184 i 345; l’aplicació d’aquesta Ordre, així, serà efectiva per a les declaracions anuals de 2017 que es presentin al mes de gener de 2018.

A Palau i Associats volem garantir la teva tranquil·litat fiscal, ocupant-nos de tota la burocràcia associada a les teves obligacions tributàries. El nostre equip d’assessors està preparat per fer-ho, ens deixes ajudar-te? Mentrestant, a continuació us donem més detalls d’aquestes novetats que afecten el seguit de declaracions informatives tributàries esmentades; podeu fer-ho consultant el nostre apartat “Documents”, on hi pengem les circulars que fem arribar periòdicament als nostres clients.

Per a qualsevol aclariment o ampliació de la informació, poden contactar amb el nostre despatx.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Deixar un comentari