Blog

Publicat per Hisenda el calendari del contribuent 2020

Publicat per Hisenda el calendari del contribuent 2020

L’equip d’assessors fiscals de Palau i Associats, a més, assisteix a una cita organitzada amb finalitat informativa per l’Agència Tributària per posar-se al dia de les novetats fiscals del 2020

WhatsApp Image 2020-01-09 at 09.33.34A Palau i Associats oferim a empreses i a particulars serveis d’assessorament integral i en diversos àmbits, essent l’assessorament fiscal un dels nostres serveis més demandats. El nostre equip té una àmplia experiència en la gestió de tot tipus de tràmits relacionats amb la fiscalitat de les empreses i de les persones físiques i es forma de manera continuada per poder oferir sempre el millor servei. Volem garantir una tranquil·litat fiscal total.

De fet, i aprofitant que fa unes setmanes es va publicar de manera oficial el calendari del contribuent, el nostre equip d’assessors fiscals assistia ahir a una sessió informativa organitzada per l’Agència Tributària i impartida per l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals.

La jornada se centrava en les novetats més importants en relació a les pròximes declaracions i resums anuals corresponents al 2019, tot i que es varen comentar també temes relacionats amb nous models, modificacions en alguns existents, noves eines al portal EAT i molt més.

Aprofitem l’ocasió per recordar-vos que restem a la vostra disposició  i per deixar-vos un enllaç a través del qual podeu consultar directament el calendari del contribuent corresponent al 2020, publicat per Hisenda.

Cal destacar que serà l’1 d’abril de 2020 quan s’iniciï el termini de presentació per Internet de les declaracions de la Renda i del Patrimoni 2019 i que se segueix augmentant la quantitat de models que es poden presentar amb la Cl@ave PIN o que desapareix l’opció de presentació per SMS.

Més informació | Agència Tributària

Tags: , , , , , ,

Deixar un comentari