Blog

Què són els dies de cortesia i com se sol·liciten a Hisenda?

Què són els dies de cortesia i com se sol·liciten a Hisenda?

L’Agència Tributària ofereix la possibilitat de sol·licitar 30 dies per no rebre notificacions telemàtiques

Hisenda ofereix als contribuents i a les empreses que presenten impostos en nom de tercers l’opció de sol·licitar el que es coneix com a “dies de cortesia”, un període de temps en el qual l’Agència Tributària es compromet a no enviar cap notificació electrònica, de qualsevol índole.

Afecta a tots aquells tributaris, amb caràcter obligatori o voluntari, els quals estan inclosos en el sistema de Direcció Electrònica Habilitada (DEH), en relació a l’Administració.

I tornant al tema de la sol·licitud dels dies de cortesia, cal destacar que aquests s’hauran de demanar amb un mínim de 7 dies d’antelació a l’inici del període desitjat. En concret, a més, poden sol·licitar-se fins a 30 dies en cada any natural.

Què es necessita per fer-ho? Estar donat d’alta en la DEH i estar subscrit als procediments disponibles a l’Agència Tributària per a la recepció de notificacions. Per aquells que presenten documentació en nom de tercers, cal destacar que hauran d’estar apoderats en el tràmit GENERALNOT i assegurar-se que l’apoderament ha estat confirmat per part de l’apoderat.

Si desitges més informació sobre aquest procediment o necessites ajuda per a realitzar aquesta sol·licitud, o bé una d’aquest tipus, et recordem que a Palau i Associats estarem encantats d’atendre-la. La teva tranquil·litat fiscal, garantida amb nosaltres. Consulta’ns!

Deixar un comentari