Blog

Sessió temàtica ‘Conceptes essencials d’una correcta Planificació Successòria’

Sessió temàtica ‘Conceptes essencials d’una correcta Planificació Successòria’

A càrrec de la Sra. Pilar Pérez Valenzuela, la cita tindrà lloc el pròxim 28 de novembre 2019

La planificació successòria és de vital importància si volem protegir el patrimoni, assegurar-nos que la nostra voluntat es compleix, evitar possible conflictes familiars o entre hereus, etc. Es tracta d’un assumpte molt tractat dins l’àrea del Dret Successori, la part del Dret Privat que regula la successió mortis causa i estableix la destinació de béns després de la mort d’una persona.

Parlem de qüestions d’una complexitat molt elevada on intervenen molts assumptes els quals han de tenir-se en compte, des de la determinació del dret aplicable a la necessitat d’una adequada planificació fiscal.

És per això que el pròxim 28 de novembre, a partir de les 18.30h, organitzem una sessió temàtica relacionada amb aquest tema que trobem molt interessant. La ponència anirà a càrrec de la Sra. Pilar Pérez Valenzuela, Advocada especialista en successions i en planificació patrimonial de l’empresa familiar i la persona física.

Quedeu tots convidats a la cita, tot i que per motius logístics, preguem confirmació d’assistència trucant al telèfon 93 780 65 76 abans del 15 de novembre.

Tags: ,

Deixar un comentari