Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació y de Comerç Electrònic d’ España, l’informem que aquesta pàgina Web és propietat de  P&A CONSULTANTS 2014, S.L, amb domicili a Carrer Major, 17 1r pis de Terrassa, Barcelona, amb CIF núm. B66366782 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Tom 44479 Foli 190 Full 457310 Inscripció 1a.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti amb nosaltres per correu electrònic a info@palauiassociats.com o al telèfon 937806576.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a l’estat espanyol, quedant sotmesa a aquesta, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la lectura prèvia i a l’acceptació integra, expressa i sense reserva de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i inclús suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de P&A CONSULTANTS 2014, S.L o de tercers dels que s’han adquirit els seus drets d’explotació i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de PALAU SOLSONA, SL i/o del titular dels drets per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret que pertanyi al seu titular.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s’autoritza exclusivament a permetre accés a la nostra web, quedant prohibida en d’altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar la categoria de col·laborador o soci de P&A CONSULTANTS 2014, S.L.

Està absolutament prohibida la imitació, ja sigui total o parcial del nostre portal.

B. CONDICIONS D’ACCÉS L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no existeix prèvia subscripció o registre. No obstant, P&A CONSULTANTS 2014, S.L,  es reserva el dret d’oferir serveis que requereixin el registre de l’usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats a la Web, amb indicacions fàcils pel seu registre.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic, a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas als danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibida  la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments distints als estipulats a les presents condicions d’ús, i en el seu cas, a les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als que es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que P&A CONSULTANTS 2014, S.L  queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari.

P&A CONSULTANTS 2014, S.L es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no indicació d’aquestes accions no constitueixen una renuncia formal de les mateixes, sent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS La confidencialitat, el secret professional i la seguretat, són valors primordials de P&A CONSULTANTS 2014, S.L, que assumeix el compromís de garantir la privacitat de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. P&A CONSULTANTS 2014, S.L assumeix també, el compromís de no demanar informació innecessària sobre l’Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’Usuari pugui facilitar a través de la nostra web.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis a la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de P&A CONSULTANTS 2014, S.L titular i responsable del mateix. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix, li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Utilització de les seves dades personals

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-les. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, verídiques i pertinents per a la finalitat per la que se’ls hi sol·licita.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte, i inclús remetre’ns  el seu currículum vitae. L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si P&A CONSULTANTS 2014, S.L ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

P&A CONSULTANTS 2014, S.L es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Dret d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, podent en l’adreça i dades indicades al principi del present Avís Legal, aportant-nos còpia del seu DNI.

Comunicacions de dades

P&A CONSULTANTS 2014, S.L li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per la qual cosa, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en el casos legalment previstos, o que l’USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que P&A CONSULTANTS 2014, S.L ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les seves dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que per a que podem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en aquestes, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat en seguir incorporat als mateixos fins a que P&A CONSULTANTS 2014, S.L ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per les que es van obtenir.

P&A CONSULTANTS 2014, S.L, no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

P&A CONSULTANTS 2014, S.L pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin a la nostra pàgina web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareguin, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.

D. RESPONSABILITATS Al posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tota una sèrie de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència a la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus y altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o software que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitadora, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant a l’usuari a mantenir indemne a P&A CONSULTANTS 2014, S.L per qualsevol reclamació derivada, directa o indirectament de tals fets.

P&A CONSULTANTS 2014, S.L queda exonerada de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades al seu portal, així com, no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o d’enllaços a d’altres websites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús dels mateixos.

P&A CONSULTANTS 2014, S.L queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originaries per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altre reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error a les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L’USUARI és plenament conscient que sols per la navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el que faci referència a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En cas de que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renuncia expressa a qualsevol altre fuero, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

E. VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ÚS Les presents Condicions Generals d’Ús han estat modificades amb data 31 de maig de 2010. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: per favor, comprovi la data d’emissió en cadascuna de les ocasions en que es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa de que no s’ha produït cap modificació que li afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades que li indiquem a dalt.

Política de cookies

L’accés a aquest lloc web pot implicar la utilització de cookies. Les cookies són petites quantitats d’informació que s’emmagatzemen en el navegador utilitzat per cada usuari perquè el servidor recordi certa informació que posteriorment pugui utilitzar. Aquesta informació permet identificar-li a vostè com un usuari concret i permet guardar les seves preferències personals, així com informació tècnica com poden ser visites o pàgines concretes que visiti.
Aquells usuaris que no desitgin rebre cookies o vulguin ser informats abans que s’emmagatzemin en la seva computadora, poden configurar el seu navegador a aquest efecte.
La major part dels navegadors d’avui dia permeten la gestió de les cookies de 3 formes diferents:

  1. Les cookies no s’accepten mai.
  2. El navegador pregunta a l’usuari si s’ha d’acceptar cada cookie.
  3. Les cookies s’accepten sempre.

Modificar la configuració de les cookies.

El navegador també pot incloure la possibilitat d’especificar millor quina cookies han de ser acceptades i quins no. En concret, l’usuari pot normalment acceptar alguna de les següents opcions:

  1. rebutjar les cookies de determinats dominis;
  2. rebutjar les cookies de tercers;
  3. acceptar cookies com no persistents (s’eliminen quan el navegador es tanca);
  4. permetre al servidor crear cookies per a un domini diferent.

A més, els navegadors poden també permetre als usuaris veure i esborrar cookies individualment.
Disposa de més informació sobre les Cookies a: Wikipedia

Tercers
En alguns casos, compartim informació sobre els visitants d’aquest lloc de forma anònima o agregada amb tercers com puguin ser anunciants, patrocinadors o auditors amb l’única fi de millorar els nostres serveis. Totes aquestes tasques de processament seran regulades segons les normes legals i es respectaran tots els seus drets en matèria de protecció de dades conforme a la regulació vigent.
Aquest lloc mesura el tràfic amb diferents solucions que poden utilitzar cookies o web beacons per analitzar el que succeeix a les nostres pàgines. Actualment utilitzem les següents solucions per al mesurament del tràfic d’aquest lloc. Pot veure més informació sobre la política de privadesa de cadascuna de les solucions utilitzades per a tal efecte:

Les cookies són fitxers creats en el navegador de l’usuari per registrar la seva activitat en el Lloc Web i permetre-li una navegació més fluïda i personalitzada.

Cookie Nom Propòsit Més informació
palauiassociats PHPSESSID
palauiassociatscom
pll_language
comment_author_
comment_author_email_
Permet a l’usuari visualitzar la pàgina i interactuar amb ella – Política de cookies de Palau i Associats
Google Analytics __utma
__utmb
__utmc
__utmt
__utmz
Recopila informació anònima sobre la navegació dels usuaris pel lloc web amb la finalitat de conèixer l’origen de les visites i altres dades estadístiques similars. Actualment no usem aquestes cookies. – Centre de privacitat de Google
Complement de inhabilitació de Google Analytics
DoubleClick _drt_
id
Aquestes cookies són utilitzades per AdSense de Google DoubleClick (Activat pel mapa de Google Maps). – Política de privacitat de Google

Per utilitzar aquest lloc web no resulta necessària la instal·lació de cookies. L’usuari pot configurar el seu navegador per bloquejar-les i, si escau, eliminar-les.