Blog

Gaudeix de la màgia, gaudeix dels moments

Gaudeix de la màgia, gaudeix dels moments

Bon Nadal i Feliç Any Nou!

Retrobar-se amb aquells als que fa temps que no veiem, però també amb els que, tot i tenir a prop, hem deixat una mica oblidats.

Il·lusionar-se en rebre la postal de Nadal escrita a mà, plena de faltes d’ortografia i de cors pintats amb rotuladors de purpurina, que amb tanta cura ens ha dibuixat la nostra neboda.

Veure que tornes a creure de nou en l’arribada dels Reis d’Orient quan obres un paquet que conté aquell regal que ningú sabia que volies. O això pensaves.

Recrear la recepta dels canelons que feia l’àvia, o la mama, sabent que, tot i que no seran igual de bons, tindran gust de nostàlgia i de records bonics.

Escoltar les històries que sempre expliquen el pare i els tiets, de quan eren petits, i somriure d’orella a orella com si les escoltessis per primer cop.

Tenir la certesa de que et provaràs tot l’armari, de que t’agafarà el temps amb els regals -com sempre- i de que la teva germana petita serà l’última en arribar al sopar -també com sempre-.

Gaudir -tu, que no suportes panderetes ni simbombes- de les nadales que s’acaben improvisant a taula.

Emocionar-te quan veus que el teu petit, que ben bé no sap encara ni com agafar el llapis, ha escrit ell solet tot allò que vol demanar-li al Pare Noel. Bé, més o menys.

Saber que a l’àvia sempre li semblarà que hi ha poc menjar a la taula i que, de ben segur, sortiràs amb una carmanyola i un “això per demà, que has menjat poc”.

 

El Nadal està ple d’oportunitats, de moments. Moments nous i moments que es repeteixen però que, siguin com siguin, són els que donen sentit a allò de “la màgia del Nadal”.

Gaudeix de la màgia, gaudeix dels moments.

Bon Nadal i feliç any nou!

Tags: , , , ,

Deixar un comentari