Blog

Celebrada amb èxit la sessió temàtica “Conceptes essencials d’una correcta planificació successòria”

Celebrada amb èxit la sessió temàtica “Conceptes essencials d’una correcta planificació successòria”

Organitzada per Palau i Associats, a la Masia Freixa de Terrassa, la cita comptà amb l’assistència de desenes de persones

Hauria de fer testament? Quina és la millor manera de protegir els fills, nets i cònjuge quan ja no estiguem? Com podem protegir el patrimoni familiar? Aquest tipus de dubtes i altres relacionats van quedar resolts durant la sessió “Conceptes essencials d’una correcta planificació successòria”, celebrada amb èxit el passat dijous 28 de novembre a la Masia Freixa, símbol del modernisme terrassenc. La cita, impulsada per Palau i Associats, va comptar amb l’assistència de desenes de persones i va estar dedicada a la planificació successòria i als mecanismes de protecció del patrimoni familiar des d’un punt de vista fiscal.

L’advocada especialista en successions i en planificació patrimonial de la persona física i de l’empresa familiar, Pilar Pérez Valenzuela, va agafar les regnes de la sessió parlant de la vessant civil de la planificació successòria i plantejant aspectes sobre els quals cal reflexionar al respecte.

BLOG-collage-montse-pilar-mireia-palau-associats-sessio-planificacio-succesoria

Quines diferències hi ha entre l’Impost sobre Successions i l’Impost sobre Donacions? Quina és la conveniència de crear una Societat Patrimonial? Per la seva banda, la Montse Palau, assessora fiscal i Directora de Palau i Associats, va aclarir tots aquests i més dubtes relacionats amb la fiscalitat que afecta a una correcta planificació successòria.

Li agafà el relleu la Mireia Caparrós, també assessora fiscal de Palau i Associats, qui va parlar sobre els principals avantatges fiscals que pot representar la tinença de participacions o accions en entitats, així com sobre els requisits que s’han de complir per aconseguir les bonificacions en l’Impost sobre Donacions i Successions i sobre la possibilitat de realitzar reestructuracions empresarials a través de societats Holding.

Aprofitem l’avinentesa per agrair la seva participació a tots els assistents, a l’equip al complet de Palau i Associats per fer-ho possible i als clients que confien cada dia en la professionalitat i l’experiència del nostre despatx. Més fotos, aquí.

BLOG-collage-montse-pilar-mirei-palau-associats-sessio-planificacio-succesoria

Tags: , , , ,

Deixar un comentari