Blog

“Els nostres valors són l’ètica i la confidencialitat”

“Els nostres valors són l’ètica i la confidencialitat”

A continuació, us deixem amb el monogràfic que el diari La Vanguardia ens va dedicar en la seva edició digital. Montse Palau, directora de Palau i Associats, va atendre el rotatiu català per explicar les claus per al bon funcionament de la firma al llarg de tots aquests anys:

Palau i Associats és una firma amb àmplia tradició familiar, composta de professionals amb una dilatada experiència en l’àmbit de la consultoria fiscal, financera, jurídica i mercantil. Ofereix un servei integral dirigit a empreses, autònoms i particulars. L’assessorament i gestió de l’àmbit laboral es realitza des de la firma Palau Solsona, que també disposa de gestors i advocats experts en aquesta matèria.

-Vostès estan especialitzats en serveis d’assessoria i consultoria però, a més, també en moltes àrees del Dret. Quin valor afegit aporta el fet que puguin oferir tant defensa legal com assessorament, i a més en molts camps diferents?

El valor afegit de la nostra firma és que, en ser un despatx multidisciplinari i gràcies a l’ampli equip de professionals que tenim, l’assessorament es realitza de forma global, transversal i implicant les diverses àrees necessàries amb la finalitat d’assegurar l’èxit i obtenir el millor resultat.

-Com veu l’evolució dels seus clients en matèria econòmica?

Malgrat el context d’inestabilitat política que estem vivint, l’economia dels nostres clients dóna signes de millora i creixement. Això es basa en què augmenten els projectes d’inversió en les activitats de les companyies i en l’expansió internacional d’algunes d’elles.

-Què opina sobre els constants canvis legislatius que deriven en què l’assessorament sigui molt complex?

L’excés de canvis legislatius en matèria de tributs estatals, autonòmics i locals, provoca en moltes ocasionis confusió en l’aplicació dels tributs i sobretot inseguretat jurídica per al contribuent. En P&A oferim un seguiment i control complet, exhaustiu i continuat d’aquests canvis perquè els nostres clients compleixin amb la normativa que correspongui en cada cas.

-Quina importància dóna Palau i Associats a l’equip humà?

Gran part del nostre èxit ha estat conseqüència de l’equip humà. Totes les àrees d’assessorament són ateses exclusivament per professionals titulats en els respectius camps, és a dir, advocats, economistes, diplomats en relacions laborals i informàtics.

Així mateix la nostra firma considera prioritària la formació professional continuada de tots els integrants dels nostres despatxos, amb l’objectiu de donar una complerta resposta als constants canvis legislatius.

-Quina importància dóna la seva firma a les xarxes de comunicació que han establert amb els seus clients?

Per a la nostra firma, les xarxes de comunicació és un tema prioritari ja que permeten relacionar-nos amb els nostres clients amb més seguretat i agilitat. Per això estem en constant evolució en aquest àmbit, per estar al dia de les tecnologies actuals i així donar resposta a les necessitats dels nostres clients.

-Com enfoca la seva companyia les relacions amb els seus clients?

Nosaltres som partidaris que el professional vagi a l’empresa-client per resoldre els seus problemes. Pensem que només quan es coneix el sistema de funcionament d’una empresa i la personalitat dels seus socis i directius, pots prestar un assessorament que realment estigui en concordança amb els seus interessos.

-Quins són els objectius de Palau i Associats i Palau Solsona pel 2018?

El nostre objectiu és insistir en un dels principals valors de la nostra firma que és, en essència, l’atenció personalitzada en la qual, abans de res, prevalgui l’ètica i la confidencialitat. Ens agrada estar al seu costat i demostrar-li que pot comptar amb nosaltres en qualsevol moment. En definitiva, el nostre objectiu primordial és col·laborar en la consolidació i creixement dels nostres clients.

Via | La Vanguardia

Tags: , , , , , , ,

Deixar un comentari