Blog

Extremem les mesures de seguretat i higiene a Palau i Associats

Extremem les mesures de seguretat i higiene a Palau i Associats

És la nostra responsabilitat i la de tots actuar amb consciència i prevenció per evitar els contagis i un rebrot de la pandèmia

Tot i que hem avançat en el procés de desescalada i, a base de normalitat i un plus de llibertat li hem perdut una mica la por a la pandèmia, no hem d’oblidar que el virus ens ha tingut tancats durant moltes setmanes i que les conseqüències que ha causat (sanitàries, econòmiques i socials) han estat devastadores.

Sense por però amb totes les morts en ment, volem remarcar la importància d’extremar les mesures de seguretat. Evitar un rebrot està, literalment, en mans de tothom. Animem als nostres clients i a la població en general a que actuï de la manera més responsable. La seguretat és cosa de tots.

Gran part del nostre equip segueix tele-treballant però les nostres oficines estan obertes de 9 a 14h per atendre als clients també de manera presencial. Només amb cita prèvia, cal afegir, i sempre amb ús obligatori de mascareta i mantenint les distàncies de seguretat.

Tota prevenció és poca. Per la teva salut i la de tothom, sigues responsable. Nosaltres hem habilitat el nostre despatx amb panels informatius, indicacions i panels protectors de metacrilat.

Deixar un comentari