Blog

Nosaltres, reciclem!

Nosaltres, reciclem!

Avui se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, una data assenyalada al calendari des del 1974 per l’Organització de les Nacions Unides amb l’objectiu de promoure les accions de sensibilització a la població mundial en relació a temes ambientals i amb el propòsit de conscienciar la gent sobre la importància de tenir cura del nostre entorn.

Ponències, concentracions, plantacions d’arbres, cites a escoles per conscienciar, accions que promouen el reciclatge i la neteja del nostre entorn… En el Dia Internacional del Medi Ambient es fa més patent que mai aquest moviment de carácter global.

Tot i que la cita se celebra cada 5 de juny, a Palau i Associats pensem que tenir cura del nostre entorn és una tasca que hem de tenir present cada dia. El reciclatge és una de les mesures de conscienciació que més suport ha rebut en els últims anys, fet que aplaudim i acció a la qual ens sumem.

A Palau i Associats portem anys reciclant, separant el plàstic, les piles i el paper i el cartró (que a més es destrueix per raons de confidencialitat).

Deixar un comentari