Blog

Tancat per vacances | Del 5 al 23 d’agost 2019

Tancat per vacances | Del 5 al 23 d’agost 2019

A Palau i Associats us oferim un assessorament integral, tant a empreses com a particulars, en assumptes relacionats amb tràmits fiscals, jurídics, laborals, financers i mercantils, entre altres. El nostre propòsit és garantir la vostra seguretat i poder oferir-vos un assessorament complet i proper, fet que podem fer gràcies a què comptem amb un equip de professionals multi disciplinar.

Podeu contactar amb nosaltres tant a través de les nostres vies telemàtiques com visitant-nos a les nostres oficines. Durant el mes d’agost, però, us demanem que tingueu en compte el nostre horari especial; amb motiu de les vacances d’estiu, les nostres oficines romandran tancades del 5 al 23 d’agost, ambdós inclosos.

Tornem a partir del dilluns 26 d’agost, en horari intensiu de 9 a 14h (fins el 30 d’agost). Per a qualsevol urgència, però, podeu dirigir-vos a:

Palau Solsona

C/Goleta n1 (Raval de Montserrat)

08221 Terrassa

93 788 12 50 – Horari de 9 a 14h de dilluns a divendres

Aprofitem l’ocasió per desitjar-vos unes molt felices vacances i per recordar-vos que podeu seguir-nos la pista a través de les nostres xarxes socials.

Deixar un comentari