Blog

Tornada a les aules amb seguretat

Tornada a les aules amb seguretat

Després de sis mesos apartats dels centres escolars, els nens, joves i professors han tornat a les aules aquest dilluns.

La jornada ha estat marcada per les mascaretes, les entrades esglaonades i el recondicionament dels espais de les escoles per garantir la seguretat de tothom.

A Terrassa, la nostra ciutat, tornen a les aules més de 40.000 alumnes i per això l’Ajuntament ha cedit espais a les escoles, ha tallat carrers per evitar aglomeracions i compta amb un reforç del professorat de 197 docents.

Engega així un nou curs atípic i ple d’incerteses. Des de Palau i Associats, però, desitgem que també estigui marcat de comprensió, solidaritat i diàleg; en un moment on estem privats d’algunes llibertats bàsiques per la seguretat de tothom, creiem que el diàleg ha de prevaler front les sancions.

Que les escoles siguin un espai segur pels nenes i nenes, en tots els aspectes! Aprofitem l’ocasió per donar molts ànims a tot el professorat.

Més recursos per a una tornada a l’escola segura | Ajuntament de Terrassa – Guia amb mesures per a una tornada a l’escola segura

W_tornada_escola_generic

 

 

Deixar un comentari