Blog

Visitem la fira BizBarcelona per emprenedors i PIMES

Visitem la fira BizBarcelona per emprenedors i PIMES

Ahir vam assistir a les conferències organitzades dins l’esdeveniment BizBarcelona, un congrés pensat per oferir solucions a PIMES i emprenedors que es va celebrar els dies 1 i 2 de juliol al recinte firal de Montjuïc de Barcelona.

A part de passejar-nos entre els diferents expositors per conèixer diferents solucions a necessitats concretes amb les que poden topar-se les empreses petites i mitjanes, també vàrem assistir a diverses conferències amb l’objectiu de millorar els nostres serveis i enfoc a les necessitats que ens plantegen els nostres clients.

A l’Empresa familiar o família empresària? vam poder conèixer la importància que té la planificació de la successió i la necessitat de desenvolupar un protocol familiar on contempli la relació entre família, propietat i empresa per evitar problemes un cop el propietari ja no hi és. Aquesta conferència ens va permetre afiançar els nostres coneixements i millorar la nostra relació amb els nostres clients que es troben en situacions similars.

També vam assistir a Com podem gestionar i cohesionar equips en temps de crisi, on es va posar en relleu la importància de transmetre una visió positiva i pragmàtica en situacions difícils. Per poder cohesionar un equip de treball és imprescindible que el líder estigui motivat per a poder transmetre seguretat a l’equip. A més, es va deixar palesa la necessitat de compartir informació del projecte per a què l’equip s’impliqui i prengui iniciatives per fer suggerències que permetin millorar i avançar, per aconseguir mantenir un bon ambient de treball compartint problemes amb l’equip.

A L’èxit de la teva PIME s’escriu amb una C: Crear, créixer, constància i confiança. Aquí vam poder aprendre una nova proposta de treball on tots els nivells estan relacionats, on els treballadors s’han d’implicar per proposar noves formes i estratègies que millorin la satisfacció de tot l’equip.

També vam participar a Connexió 220v cap a l’acceleració, 3, 2, 1… en marxa! on es posava en rellevància la importància de desenvolupar una bona idea i processar-la. Es van proporcionar eines per planificar el projecte en fases per donar als col·laboradors objectius reals i assolibles. El fet de tenir la idea és important, però la pròpia idea no et genera res, no val res si no està ben planificada i es factible a realitzar en el temps.

Finalment, vam acudir a Responsabilitats legals de l’administrador i les societats, on es van explicar algunes responsabilitats que tenen els administradors d’una societat en cas d’ús fraudulent de la mateixa.

La voluntat de Palau i Associats és estar sempre al dia amb totes aquelles qüestions que poden ajudar als nostres clients a millorar a la seva empresa i aconseguir tots els èxits que es proposin.

 

Tags: , ,

Deixar un comentari