Palau i Associats

Després d’anys d’experiència en l’àmbit de l’assessorament i la consultoria fiscal, laboral, financera i mercantil a Catalunya, Palau i Associats neix com un projecte conjunt i innovador, on els diversos professionals ofereixen un assessorament integral a empreses, treballadors autònoms i particulars.

Palau i Associats es crea amb la il•lusió de voler anar més enllà en la gestió i donar un servei a tots els seus clients amb un enfocament global, que els permeti afrontar les necessitats de tots ells i proporcionar les millors solucions adaptades a cadascun dels casos concrets. Gràcies a l’ampli equip de professionals amb què compta Palau i Associats, cadascun dels casos s’estudia de forma global, transversal i implicant les diverses àrees necessàries per tal d’assegurar l’èxit i obtenir el millor resultat.

Així doncs, Palau i Associats té la intenció de convertir-se en l’equip assessor i de confiança de cadascun dels clients, i que aquests puguin prendre les millors decisions, centrant-se en allò que millor saben fer, sense haver-se de preocupar de res més.

Els clients saben que confiar en Palau i Associats significa que tant en el seu negoci com en les seves qüestions personals tindran al seu costat els millors professionals; que no només cercaran una solució a les necessitats més urgents, sinó que els proporcionaran una gestió integral per obtenir els millors resultats a curt, mitjà i llarg termini.

Tot això amb una atenció propera i personalitzada, tant per a les empreses com per a les persones que les componen.

A més, aquest nou projecte incorporarà les noves xarxes de comunicació per afavorir la relació amb el client i permetre que estigui informat de la forma que millor s’adapti a les seves necessitats.

Palau i Associats, doncs, estarà present a les xarxes socials Facebook, Twitter i Linkedin, que complementaran la tasca informativa i didàctica del blog corporatiu. Així, tothom qui ho desitgi podrà assabentar-se dels últims canvis legislatius, o comprendre millor l’aplicació de la normativa sobre el dia a dia empresarial i personal.

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et podem ajudar?