Blog

La importància de la planificació successòria

La importància de la planificació successòria

Molts de nosaltres ens hem plantejat en algun moment de la nostra vida si hauríem de fer un testament, quina és la millor manera de protegir els nostres fills, els nostres nets i/o el nostre cònjuge quan ja no estiguem, etc.

De la mateixa forma, segurament moltes persones s’han preguntat algun cop quina és la millor manera de protegir el patrimoni familiar; hem de fer una empresa? Com podem complir els requisits perquè estigui exempta en el impost del patrimoni bonificat en el impost de successions?

De tots aquest temes i molts més en parlarem el pròxim dijous 28 de novembre, a partir de les 18.30h, a la Masia Freixa de Terrassa. Ho farem a través de la sessió temàtica “Conceptes essencials d’una correcta planificació successòria”, la qual anirà a càrrec de l’Advocada Pilar Pérez Valenzuela, especialista en successions i en planificació patrimonial de l’empresa familiar i la persona física.

Esperant que sigui del vostre interès, us convidem a tots a assistir, avui amb les paraules de la Montse Palau, Assessora Fiscal i Directora de Palau i Associats. Per motius logístics us preguem confirmació d’assistència trucant al telèfon 93 780 65 76.

Tags: , , , , , , , ,

Deixar un comentari