Blog

Mesures tributàries rellevants introduïdes per la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat

Mesures tributàries rellevants introduïdes per la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat

La Llei de Pressupostos Generals de l’Estat (Llei 6/2018, de 3 de juliol) arriba amb importants novetats en l’àmbit tributari les quals resulta interessant conèixer.

Pel que fa a l’IRPF, per exemple, ens trobem amb l’increment de la reducció per obtenció de rendes baixes o per l’augment de la deducció per maternitat o família nombrosa, entre d’altres, mentre que, en referència a l’Impost de Societats, es modifica el règim de patent box.

Destaca també entre el nou paquet de mesures, per ser una de les que més premsa ha generat, el canvi impositiu en l’IVA de les entrades de cinema, passant del 21% al 10%. De la mateixa manera es parla de treballar en un projecte de llei que reguli un impost nou sobre determinats serveis digitals, un tema que es col·loca damunt la taula després de la proposta de l’Impost de Serveis Digitals presentada en la Comissió Europea el passat mes de març.

Podeu consultar el total de les novetats tributàries introduïdes per la citada Llei a través d’aquest enllaç; us hem deixat el document, elaborat per l’Agència Tributària, al qual es detallen aquestes mesures, tot i que us recordem que ens podeu consultar a nosaltres qualsevol dubte de caràcter fiscal. Som especialistes, garantim la teva tranquil·litat fiscal.

Tags: , , , , , , , , ,

Deixar un comentari

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et podem ajudar?