Blog

Model 347: Cal realitzar la declaració abans del 28/02/17

Model 347: Cal realitzar la declaració abans del 28/02/17

El Model 347 és una declaració anual informativa d’operacions amb terceres persones que cal que es presenti abans de l’últim dia del mes de febrer de l’exercici següent a aquell en què es refereixen les operacions que s’inclouen. Estan obligats a presentar aquesta declaració totes aquelles persones físiques o jurídiques que hagin realitzat operacions i desenvolupat activitats empresarials amb terceres persones per un import superior a 3.005,06€.

A efectes de la formalització del model 347, s’entén per import de l’operació la suma total de la contraprestació. Cal destacar, a més, que la informació que s’aporti caldrà que es presenti de manera desglossada (per trimestres).

Per conèixer més dades sobre aquesta declaració (qui l’ha de presentar, quines persones estan excloses de formalitzar-la, etc.), no dubteu en consultar la informació que es detalla a la darrera circular informativa que hem penjat a la nostra web, a la secció “Documents”.

De la mateixa manera, us recordem que el nostre equip integral d’assessorament fiscal estarà encantat de poder atendre i resoldre els vostres dubtes en referència a aquesta declaració o a altres tràmits similars. Si us plau, contacteu-nos sense cap mena de compromís si requeriu els nostres serveis.

Aprofitem l’ocasió per recordar als nostres clients que, amb la finalitat de poder confeccionar les declaracions i evitar problemes que puguin presentar-se els darrers dies, els demanem que ens facin arribar amb la màxima antelació possible la documentació necessària per poder realitzar la gestió de la presentació d’aquest model.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Deixar un comentari

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et podem ajudar?