Blog

Nova circular al web | Impost sobre la renda de les persones físiques i Impost sobre el patrimoni

Nova circular al web | Impost sobre la renda de les persones físiques i Impost sobre el patrimoni

Aquesta setmana hem publicat una nova circular al nostre web, a l’apartat de “Documents”, on podreu trobar informació relativa a l’Impost sobre la renda de les persones físiques i l’Impost sobre el patrimoni, corresponents a l’exercici 2018. Us recordem que s’ha de procedir a la formalització d’aquestes declaracions abans de l’1 de juliol de 2019, tant per a les declaracions a ingressar com per a les declaracions amb dret a devolució.

Cal afegir, al respecte, que en tots els documents aportats ha de consignar el titular dels mateixos, ja sigui el propi declarant, el cònjuge o ambdós conjuntament, a efectes de poder decidir sobre la conveniència de practicar la declaració separada o conjunta.

I quina és la informació i documentació sol·licitada? Dades generals, informació sobre finques urbanes i rústiques, comptes bancaris, valors mobiliaris, dades relatives al treball, activitats empresarials i professionals, etc.

Podeu consultar el llistat complet de les dades necessàries per a la confecció d’aquestes declaracions a través d’aquest enllaç. Aprofitem per recomanar-vos que, un cop recollida la documentació sol·licitada per formalitzar aquests tràmits, us poseu en contacte amb les nostres oficines el més aviat possible, per tal d’evitar els possibles problemes que puguin presentar-se els últims dies.

De la mateixa manera, si teniu qualsevol dubte relacionat amb aquestes gestions, contacteu amb el nostre despatx; el nostre equip d’assessors fiscals estarà encantat d’atendre-us.

Deixar un comentari

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et podem ajudar?