Blog

#Renda2018 | Quan es pot demanar cita per fer la declaració de la Renda a Hisenda?

#Renda2018 | Quan es pot demanar cita per fer la declaració de la Renda a Hisenda?

Tot i que les declaracions poden presentar-se ja per Internet o a través del servei “Le llamamos”, no és fins el 9 de maig que es pot sol·licitar hora per confeccionar les declaracions de la renda i del patrimoni a les oficines d’Hisenda

 

El termini per la presentació de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i l’Impost sobre el Patrimoni corresponents a l’Exercici 2018 finalitza el pròxim 1 de juliol, tant per a les declaracions a ingressar com per les declaracions amb dret de devolució.

I tot i que avui es compleix un mes des de que s’iniciés la campanya de la renda 2018 a Internet, els contribuents que vulguin realitzar les seves declaracions en les oficines d’Hisenda encara hauran d’esperar al dia 9 de maig per demanar cita. A partir de llavors estarà operativa aquesta opció a la web i als telèfons 901 22 33 44 i 91 553 00 71 (de 9h a 19h i de dilluns a divendres).

De moment la declaració pot presentar-se a través de l’aplicació habilitada pel fisc,  mitjançant la seva pàgina web o bé via el servei “Le llamamos”. Cal afegir, sobre aquesta última opció, que només és vàlida per declaracions senzilles; això és, aquelles que incloguin rendiments del treball, capital mobiliari, imputacions de rendes immobiliàries i vendes de fons d’inversió subjectes a retenció.

Altres dates que cal tenir en compte:

  • 26/6 | Tot i que el termini per presentar la renda finalitza l’1 de juliol, si el resultat és a ingressar i el contribuent vol domiciliar el pagament, la declaració s’ha de presentar abans del 26 de juny.
  • 5/11 | El pagament de l’impost pot domiciliar-se i també fraccionar-se en dos terminis. El primer rebut es passa el dia 1 de juliol i el segon, el 5 de novembre.

Informació necessària per elaborar les declaracions

Un canvi de domicilio o de situació civil, el naixement d’un fill o l’inici de la vida laboral d’un d’ells, un nou lloguer percebut, una situació de desocupació laboral… Hi ha molts aspectes que cal tenir en compte a l’hora de tramitar aquests impostos i que poden afectar dràsticament el resultat dels mateixos, per això el més adient, si es tenen dubtes, és deixar-ho a mans dels professionals. El nostre equip d’assessors fiscals estarà encantat d’atendre els vostres dubtes i d’ajudar-vos amb la confecció d’aquestes declaracions.

Pel que fa a la informació que necessitem conèixer per gestionar aquests tràmits, aquí trobareu un enllaç amb el llistat de documents que ens fan falta per poder presentar la vostra declaració de la renda o del patrimoni.

Deixar un comentari

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et podem ajudar?