Blog

Quins són els impostos que s’han de pagar ara al juliol?

Quins són els impostos que s’han de pagar ara al juliol?

El 30 de juny es va donar per finalitzada la campanya de la Renda 2014, però això no significa que donem per acabada la campanya de recaptació d’impostos. Per assegurar-nos que no et perds cap data, t’expliquem què és el que s’ha de presentar aquest mes.

El proper dia 27 de juliol finalitza el termini per presentar els Impostos sobre Societats (models 200 i 220) per a les empreses que el presenten consolidat. És important remarcar què, per aquelles empreses on el resultat hagi sortit a ingressar, el termini per fer la domiciliació de l’impost acaba el 20 de juliol. Si no compliu amb aquest termini, haureu de presentar-lo amb NRC.

Una altra data important en el calendari és el 27 de juliol, que és quan acaba el termini per enviar els Comptes Anuals al Registre. Recordeu que el termini per fer la presentació és d’un mes posterior a la reunió de Junta on es varen aprovar els comptes del 2014. En aquest cas, la llei obliga que aquestes reunions o assembles es celebrin abans del 30 de juny.

Aquest any, hi ha una novetat al Registre Mercantil de Barcelona. Si es fa la presentació dels Comptes Anuals per via telemàtica, s’ha d’incloure la «petjada digital» generada pel programa D2 al certificat de la Junta.

Si necessites assessorament i assistència en temes fiscals o mercantils, Palau i Associats posa a la teva disposició un equip multidisciplinar que t’ajudarà a resoldre tots els dubtes i qüestions que puguis tenir.

Ester Usero – Departament Fiscal

Tags: , ,

Deixar un comentari

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et podem ajudar?